Naša zgodba se je pričela leta 2007 s ponudbo kvalitetnih masažnih storitev, ki so bile izvedene na domu. Leto zatem je naša začetna ideja dobila svoje prostore, ki so nam zagotovili predvsem varne temelje za naš nadaljnji razvoj.

Tako že vrsto let ponujamo profesionalno izvedene masaže. Najbolj cenjeni smo predvsem po terapevtskih storitvah, ki so postale prav zaradi potreb naših strank najpogostejša izbira. Naše široko znanje, ki ga nenehno nadgrajujemo, se odraža v večjem obsegu strank, kakor tudi v širitvi kadra in naših storitev.

Danes se lahko pohvalimo predvsem s kvalitetno izvedenimi storitvami, ki so predvsem posledica izobraževanj s področja fizioterapije, psihoterapije, wellness-a, kozmetike in masaž, tako klasičnih kot tudi japonskih, indijskih (indijska masaža glave), in drugih tehnik, ki jih združujemo v celoto. Zavedamo se dejstva, da dober maser ne pozna le pravih tehnik in gibov, temveč se sam osebnostno razvija, se krepi, da pridobi energijo in moč, ki jo nato razdaja skozi svoje dlani. Naša vizija je jasna: želimo delati dobro, kvalitetno, se izobraževati in deliti naše znanje z ljudmi. Poleg masaž vam tako danes ponujamo tudi vrhunske nege obraza in telesa z organskimi kozmetičnimi linijami, ki zagotavljajo najboljše rezultate na naraven način.

Po vaših napornih delavnikih vam tako želimo s profesionalnim pristopom in znanji nuditi prostor, kjer se boste lahko sprostili. Poleg storitev v našem studiu pa lahko po želji delček našega vzdušja prinesemo tudi k vam in tako opravimo storitev na vašem domu.

Vsekakor vabljeni v vedno večji krog naših zadovoljnih strank.

In … pustite se razvajati!

Vaš Freia tim