Zgodba Studia Freia se je začela pisati leta 2007. V domač kraj smo
želeli pripeljati drugačen pristop k zdravemu psihofizičnemu počutju.
S povezovanjem z drugimi strokovnjaki nam je tako uspelo v okviru našega
studia razvijati kvalitetne terapevtske, sprostitvene in shiatsu masaže,
več let smo organizirali jogo, predavanja in delavnice na temo
psihofizičnega počutja in masaž. Našo ponudbo pa vsa ta leta
dopolnjujejo kvalitetni organski kozmetični proizvodi slovenskih in
tujih blagovnih znamk.

Leta 2015 smo v našo ponudbo postopno začeli vključevati tudi kozmetične
storitve, kar je posledično pomenilo tudi širitev kadra, na kar smo bili zelo ponosni. Z dodatno okrepitvijo smo tako v preteklih 15 letih v Studiu Freia izobraževali več dijakinj srednje kozmetične šole in študentk velnes programa, ki so bile pri nas na obvezni praksi. Prav tako smo v svoj krog radi sprejeli mlade, ki so se v okviru našega studia razvijali in nekateri sedaj tudi samostojno opravljajo svoje dejavnosti.

Leto 2022 pa je za nas zopet prelomno. Vračamo se h koreninam našega bistva – k povezovanju uma, telesa in duha. Zdravilen dotik je proces, ki se pri maserju razvija dalj časa, zato je potrebno negovati tudi svoje telo in svojo dušo. Zavedanje, da dober maser ne pozna le pravih gibov in tehnik, temveč se osebnostno razvija, da vzdržuje in krepi energijo in moč, ki jo nato razdaja skozi svoje dlani in sprošča napetosti s spretnimi prsti, se tesno povezuje s terapevtskim delom.
Z dodatnimi izkušnjami s psihoterapevtskega področja želimo vnesti znanja holističnega pristopa in tako pripomoči k bolj zdravemu organizmu, ne le preko masaž, temveč tudi preko izobraževanj, delavnic in seminarjev na te teme.

Vsekakor vabljeni v vedno večji krog naših zadovoljnih strank.

In … pustite se razvajati!