NAILTIQUES terapevtski sistem za nohte

 

Pred samo predstavitvijo Nailtiques sistema naj ti razkrijemo nasvet, ki se nam je iz preteklega izobraževanje najbolj vtisnil v spomin. VSI (moški in ženske) bi morali dnevno uporabljati kakovostno olje za ob nohtno kožico, saj lahko na ta način preprečimo pokanje in cefranje le te in posledično njeno trganje in boleč občutek, ko se to zgodi.

Kaj pomeni kakovostno olje? Je olje, ki vsebuje kombinacijo različnih vitaminov in naravnih olj ter s tem vpliva na rehidracijo in mehčanje ob nohtne kožice.  Nailtiques ima v svoji ponudbi oljno terapijo, ki vsebuje kombinacijo skrbno izbranih rastlinskih olj (žafrankino, orehovo, mandljevo, avokadovo, sezamovo in mnogo drugih) in vitaminov (C in E).

 

Kaj je Nailtiques?

Je edinstven terapevtski sistem za nohte, primeren za:

-krhke,

-razcepljene,

-lomljive,

-luskaste,

-trde,

-suhe in

-poškodovane nohte.

Nailtiques je zasnovan z namenom povezave celotnega sistema manikire (od analize nohta in izbire ustrezne formule do izvedbe same manikire). Vsak izdelek, ki se uporabi med samo manikiro ima svojo vlogo, hkrati pa se izdelki med seboj dopolnjujejo.

Nailtiques izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo snovi živalskega izvora z izjemo lanolina, ki se pridobiva iz ovčje volne. Lanolin je izjema zaradi alergijskih reakcij, ki jih le ta lahko povzroča v večji meri, če je njegov izvor sintetičen.

 

Zakaj je ravno Nailtiques tako uspešen pri “zdravljenju” nohtov?

V prvi vrsti se je potrebno zavedati, da rezultati ne pridejo čez noč ampak z redno in kakovostno nego… in z izdelki Nailtiques lahko dosežemo prav to – kakovostno nego za odlične rezultate (in punce iz studia Freia za tem stojimo!)

Skrivnost odličnih rezultatov, ki jih lahko dosežemo z Nailtiques izdelki je v njihovi sestavi. Vsebujejo namreč kombinacijo proteinov in sestavin (ki delujejo kot balzami), ki imajo dovolj majhne molekule, da lahko preidejo med celice v nohtih in na ta način sodelujejo z naravno sestavo nohta ter pospešijo njegovo zdravo rast.

Proteini v formulah dajo nohtu trdnost in moč, medtem ko sestavine, ki delujejo kot balzami ohranjajo noht prožen in fleksibilen, da se le ta ne zlomi. Nailtiques kolekcija vsebuje 4 formule, ki se glede na različne potrebe nohtov (nekateri potrebujejo več fleksibilnosti ali trdnosti kot drugi) razlikujejo po razmerju med proteini in balzami.

 

Formule

FORMULA 1 – primerna za zdrave nohte ali za vzdrževanje nohtov po terapiji z ostalimi formulami

FORMULA 2 – primerna za mehke, tanke in luskaste nohte

FORMULA 2+ – primerna za mehke (neobčutljive) nohte

FORMULA 3 – primerna za trde in suhe nohte

FORMULI A in B – primerni za poškodovane in občutljive oziroma nohte po umetnih nohtih

     

  • Ustrezno formulo določimo ob analizi nohta ter dejavnikov, ki vplivajo na njihovo rast.

 

Terapevtska manikira v studiu

V studiu Freia vam ponujamo terapevtsko manikiro, ki vključuje:

  • – analizo rok in nohtov (vidne poškodbe na koži, nohtih in ob nohtih)
  • – določitev ustrezne formule glede na potrebe nohtov (ki jo stranka nato kupi tudi za domačo uporabo!)
  • – mehčanje in odstranjevanje ob nohte kožice
  • – oblikovanje in krajšanje nohtov
  • – masaža rok do komolcev
  • – nanos formule za terapijo nohtov
  • – nega ob nohtne kožice z oljem
  • – svetovanje stranki za nadaljnjo nego doma

 

Uporaba doma – da ali ne?

DA! Za uspešen rezultat je tako kot pri drugih izdelkih (npr. kreme za zmanjšanje videza gubic, anticelulitne kreme..) z Nailtiques terapijo potrebno nadaljevati doma. Formule so enostavne za uporabo, kako in kdaj se uporabljajo pa vam razložimo mi.

 

Za konec pa naj vam izdamo še, da so v Nailtiques kolekciji za terapijo nohtov v prosti prodaji (izdelke lahko kupite v našem studiu) poleg formul tudi izdelki za nego nohtov, rok in nog (gel za ob nohtno kožico, balzam za nohte (ki je še posebej priporočljiv v kombinaciji ob uporabi formule 3), kreme za noge in roke, oljne terapije, brez acetonski odstranjevalec itd.).

Torej imaš katerega izmed zgoraj naštetih problemov in do sedaj še nisi našla ustrezne rešitve? Pridi in preizkusi manikiro na katero prisegamo tudi punce iz studia Freia. Zagotovo boš navdušena.

 

 

 

 

AUTHOR

Freia Tim

All stories by: Freia Tim