JESENSKO RAZSTRUPLJANJE

Posted: avgust 9, 2018 By:

Jesen kliče po spremembi, razstrupljanju in odlaganju preživelih stvari

Pisano listje zašumi pod našimi nogami, ko se sprehajamo v toplih, udobnih puloverjih po svežem in hladnem zraku. Jesen je zaznamovana z vonjem po bučni juhi in pečenem kostanju. Ob filmskih in bralnih večerih naš dom napolnijo dišeče svečke z vonjem cimeta.

Letni čas v katerem se spreminjajo barve, oblike, temperatura in svetloba. Čas v katerem drevesa spuščajo svoje liste, da naredijo prostor za nastajanje nekaj novega.

Spustimo tudi mi iz življenja navade, težke misli, predmete, ki nam ne služijo več. Naredimo v sebi prostor za nove izkušnje, spoznanja, misli. Spustimo krivdo, zamere in se predajajmo radostim, ki nam jih prinaša jesen.

Skrb za naše telo, naše psihofizično počutje v tem času sprememb lahko odlično spodbudi načrtno razstrupljanje. Pomagajte telesu, da odvrže strupe, ki mu škodujejo in onemogočajo samoobnovo.

Zaradi našega načina življenja nas pestijo različne zdravstvene težave, ki so pogosto povezane prav z zastrupljenostjo telesa. Stres, onesnaženost, predelana hrana, preveč živalskih živil, maščob in sladkorja, ter uporaba poživil naš organizem prekomerno obremeni s toksini. Posledično se to odraža tudi kot glavobol, slaba prebava, alergija, prekomerna teža ali depresivno razpoloženje.

Ritual razstrupljanja telesa kot storitev v Studiu Freia:

Tretma razstrupljanja se začne s sproščanjem na način stimulacije pretoka notranje tekočine, ki aktivira trebušno aktivnost ter izboljša splošno oskrbo telesa s kisikom. Razstrupljevalna masaža pripravi telo na vsrkanje sestavin, ki imajo mehaničen toplo – hladen efekt, kar aktivira mikrocirkulacijo. Rjava alga bogata z jodom, minerali in vitamini ima razstrupljevalni učinek, ter antibakterijsko in čistilno delovanje. Ta omogoča odvajanje vode in toksinov iz telesa. Morska rastlina bogata z minerali, vitaminom C in esencialnimi olji z antiseptičnim delovanjem, poveča celično izmenjavo in ohrani napetost tkiva. Lahki morski koncentrat, ki nudi koži in telesu bogastvo morskih mineralov z regenerativnim učinkom, s pomočjo stimulacije celičnega metabolizma regenerira in revitalizira.

Stopimo v jesen lahkotnejši, bolj zdravi in z večjo odpornostjo telesa. Razstrupimo se, pripravimo najljubši čaj, prižgimo dišečo svečko, se zavijmo v deko in prebirajmo svojo najljubšo knjigo.

AUTHOR

admin

All stories by: admin