JESENSKO RAZSTRUPLJANJE

Posted: August 9, 2018 By:

Jesen kar kliče po spremembi, razstrupljanju in odlaganju preživelih stvari.

Pisano listje zašumi pod našimi nogami, ko se sprehajamo v toplih in udobnih puloverjih po svežem in hladnem zraku. Jesen je zaznamovana z vonjem po bučni juhi in pečenem kostanju, ob filmskih in bralnih večerih naš dom napolnijo dišeče svečke z vonjem cimeta.

Letni čas v katerem se spreminjajo barve, oblike, temperatura in svetloba. Čas v katerem drevesa spuščajo svoje liste, da naredijo prostor za nastajanje nekaj novega.

Spustimo tudi mi iz življenja navade, težke misli, predmete, ki nam ne služijo več. Naredimo v sebi prostor za nove izkušnje, spoznanja, misli. Spustimo krivdo, zamere in se predajajmo radostim, ki nam jih prinaša jesen.

Skrb za naše telo in naše psihofizično počutje v tem času sprememb lahko odlično spodbudi načrtno razstrupljanje. Pomagajte telesu, da odvrže strupe, ki mu škodujejo in onemogočajo samoobnovo.

Zaradi našega načina življenja nas pestijo različne zdravstvene težave, ki so pogosto povezane prav z zastrupljenostjo telesa. Stres, onesnaženost, predelana hrana, preveč živalskih živil, maščob in sladkorja, ter uporaba poživil naš organizem prekomerno obremeni s toksini. Posledično se to odraža tudi kot glavobol, slaba prebava, alergija, prekomerna teža ali depresivno razpoloženje.

 

Ritual razstrupljanja telesa kot storitev v Studiu Freia:

Tretma razstrupljanja se začne s stimulacijo pretoka notranje tekočine, ki aktivira trebušno aktivnost ter izboljša splošno oskrbo telesa s kisikom.

Sledi razstrupljevalna masaža, ki telo pripravi na vsrkanje sestavin, ki imajo mehaničen toplo – hladen efekt, kar aktivira mikrocirkulacijo po telesu. Za razstrupljevalno masažo, se na telo nanese oblikovalni gel, ki prične proces izločanja strupov.

Za povečanje učinkovitosti tega tretmaja, stranko za 15-20 minut zavijemo v folijo, ki ustvarja grelni efekt in aktivira močno potenje.

 

    

 

 

 

 

Sestavine in njihovo delovanje:

RJAVA ALGA (Fucus Vesiculosis) – je bogata z jodom, minerali in vitamini. Ima razstrupljevalni učinek, ter antibakterijsko in čistilno delovanje. Ta omogoča odvajanje vode in toksinov iz telesa.

LAMINARIA DIGITATA – nudi telesu minerale, ki telo revitalizirajo in remineralizirajo, deluje tudi stimulativno in spodbuja izgorevanje maščob.

MORSKA RASTLINA (Crithmum maritimum)– bogata z vitaminom C in esencialnimi olji, deluje antiseptično, poveča celično izmenjavo in ohrani napetost tkiva.

MORSKA VODA (Seawater) – je lahki morski koncentrat, ki ima regenerativni učinek, stimulira celični metabolizem in revitalizira.

Stopimo v jesen lahkotnejši, bolj zdravi in z večjo odpornostjo telesa. Razstrupimo se, pripravimo najljubši čaj, prižgimo dišečo svečko, se zavijmo v odejo in prebirajmo svojo najljubšo knjigo.

AUTHOR

admin

All stories by: admin