KAJ JE CELULIT in KAKO GA ODPRAVITI?

Posted: August 9, 2018 By:

Celulit je motnja maščobnega tkiva v podkožju

Odlaganje vode in prekomerno razraščanje maščobnih celic povzroči pritiskanje na ožilje in s tem pride do spremembe venskega in limfnega sistema. To vidimo na koži kot pojav »pomarančnega videza«.  Celulit sestavljajo maščobe, voda in odpadne snovi-toksini.

Celulit  prizadene kar 85% žensk, tako vitkih kot močnejših postav in če celulita ne zmanjšujemo lahko postane kronična težava.

 

Dejavniki za povzročitev

– genetski faktorji,

– pomanjkanje telesne vadbe,

– neustrezne prehranjevalne navade,

– stres,

– uživanje alkohola in kajenje,

– oprijeta oblačila ali visoke pete,

– hormonski dejavniki (Puberteta , nosečnost , menopavza, pred menstrualni sindrom in uporaba kontracepcijskih tablet,…).

Anticelulitni tretmaji v studiu Freia

V našem salonu vam ponujamo anticelulitne tretmaje in pakete po ugodnih cenah. Zelo pomembno se nam zdi, da se vsak človek dobro počuti v svoji koži in pri tem vam z veseljem pomagamo. Za začetek priporočamo, da pridete k nam v salon in se z nami individualno pogovorite o težavi za katero lahko skupaj najdemo rešitev. Za vas sestavimo ustrezen program in vam razložimo vse o poteku tretmajev. Vsi tretmaji se pri nas izvajajo ročno, saj menimo da s tem dosežemo večji in boljši učinek.

 

Tretmaji , ki jih ponujamo:

– limfna drenaža,

– razstrupljanje telesa (DETOX program),

– odvajanje vode (ICY GEL program),

– piling in anticelulitna obloga,

– anticelulitna masaža s primernimi serumi in kremami,

– ročna anticelulitna masaža z ventuzami,

– maderoterapija (anticelulitna masaža z lesenimi valjčki).

 

Ponujamo tudi 2 akcijska anticelulitna paketa:

1. ZAČETNI ANTICELULITNI PAKET vključuje:

– razstrupljanje telesa (DETOX program),

– limfna drenaža,

– anticelulitna masaža z ventuzami,

– anticelulitna obloga z vključeno anticelulitno masažo.

CENA : 130€

 

 

2. NADALJEVALNI ANTICELULITNI PAKET vključuje:           

– 2x Anticelulitna masaža z ventuzami

– 3x Anticelulitna obloga z vključeno anticelulitno masažo

 CENA:  180€

 

 

– Ob nakupu  5. storitev dobite 1 GRATIS.

– Priporoča se izvedba tretmajev 2-3x tedensko in da opravite vsaj 6-12 terapij, vendar je to odvisno od stopnje celulita oz. razvojne faze in seveda željenih rezultatov vsake posameznice.

 

 Nega doma

Pomembno je, da kljub izvajanju tretmajev popijete še zadostno količino vode in se dosti gibljete.  Rezultati so namreč trajni le, če po terapiji vzdržujete zdrav slog življenja in upoštevate dana priporočila. Sicer pa je treba postopek ponoviti. Pomembna je uporaba primernih kozmetičnih izdelkov!

Masažo si privoščite tudi doma, tako da najprej na kožo nanesite primerno anticelulitno kremo, s pomočjo katere bodo vaše roke po koži drsele gladko. Z masažo vedno pričnite na predelu, ki je najbolj oddaljen od srca in nadaljujte v smeri proti srcu. Z redno masažo bo tkivo bolj prekrvavljeno in koža bo na tak način pridobila kisik.

Če želite preizkusiti naše metode odstranjevanja celulita, se lahko prijavite na brezplačno svetovanje ali pa naročite na enega izmed naših tretmajev na telefonski številki 040-799-230.

 

 

 

OBRAZLOŽITEV TRETMAJEV

LIMFNA DRENAŽA

Je tehnika masaže, ki sestoji iz nežnih polkrožnih gibov v smeri limfnih poti do regionalnih bezgavk. Ročna limfna drenaža poskrbi za dobro cirkulacijo limfe in mobilnost imunskih celic tako, da bodo le te na razpolago kadar jih telo najbolj potrebuje. Zelo je priporočljiva prav pri anticelulitnih tretmajih, saj z njo izločimo nakopičene strupe, prav tako pa ohrani napetost in elastičnost kože med hujšanjem.

TRAJANJE: 30 minut

CENA: 25 €

 

RAZSTRUPLJANJE TELESA (DETOX PROGRAM)

Tretma razstrupljanja se začne s sproščanjem na način stimulacije pretoka notranje tekočine, ki aktivira trebušno aktivnost ter izboljša splošno oskrbo telesa s kisikom. Razstrupljevalna masaža pripravi telo na vsrkanje sestavin, ki imajo mehaničen toplo – hladen efekt, kar aktivira mikrocirkulacijo. Program detox aktivno deluje na treh nivojih in sicer spodbuja izločanje strupov iz telesa, deluje prosti zastajanju vode in spodbuja krvi pretok. Rezultat te nege je očiščeno, razstrupljeno telo polno nove energije in zdrava, mehka ter navlažena koža.

TRAJANJE: 60 minut

CENA: 40 €

 

 

 

UČVRŠČEVANJE IN ODPLAVLJANJE VODE (ICY GEL PROGRAM)

Takšna nega ima pomirjujoče, antibakterijsko in čistilno delovanje, odvaja vodo in toksine, vzpodbuja mikrocirkulacijo in zaščiti kapilarne stene. Poveča se sinteza kolagenskih vlaken, kožno tkivo se učvrsti in zaceli, medtem ko se dermis kože obnovi in zgladi maščobne celice. Za sabo pusti učinek svežine in ugodja. Zagotavlja takojšnje olajšanje in občutek lahkih nog.

TRAJANJE: 30 minut

CENA: 30 €

 

 

 

 

MASAŽA Z VENTUZAMI

Ventuze so stekleni ali silikonski nastavki v katerih se niža pritisk s toploto ali izsesavanjem, temu rečemo vakuum terapija. Terapija deluje na več plasti kože, na venski in limfni sistem. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena. Z vakuum masažo izvajamo močno masažo podkožja, torej delujemo tudi na maščevje in celulit. S pospešenim pretokom in boljšo prekrvitvijo tkiv se iz telesa odvajajo maščobe in strupi. 

TRAJANJE: od 20 – 60 minut

CENA: 25 – 37 €

 

 

 

 

ANTICELULITNA OBLOGA

Je kombinacija Anticelulitne masaže in peel-off maske, ki ustvari okluzivni učinek in pomaga pri pentritanju anticelulitnih učinkovin. Polisaharidi pridobljeni iz rjave alge zadržujejo vodo na površju kože in jo tako pustijo navlaženo. Morske AHA prenesejo patentirano učinkovino algoslim in kofein v center celice, in omogočajo popolno delovanje, tam se borijo proti lokaliziranim maščobnim oblogam in celulitu. Anticelulitna obloga aktivira mikrocirkulacijo, odvaja vodo , deluje proti 3 oblikam celulita in nastajanju fibrinskih vlaken. Za pravi učinek je potrebno izvesti 5 tretmajev, priporočljivo pa je 10 tretmajev. Po uporabi je postava lepše oblike, saj izboljša tonus kože.  Pri redni uporabi se celulit zmanjša, površina kože pa postane gladka in enakomerna.

Anticelulitni program priporočamo vsem, ki se želijo uspešno boriti proti maščobnim oblogam in vsem, ki želijo celostno hujšat in odpraviti celulit.

TRAJANJE: 60 minut

CENA: 50 €

 

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa  s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki. Ena izmed prednosti maderoterapije je v tem, da temelji na uporabi posebej izdelanih pripomočkov (valjčkov in lopatice)  iz bukovega lesa premazanega z bio olji in je zato 100% naravna tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija se priporoča za: odpravo celulita, odpravo toksinov iz telesa, preoblikovanje telesa, odpravo maščobe, zmanjšanje obsega, lepši tonus kože, oblikovanje in dvigovanje zadnjice. (priporoča se skupek vsaj 10 maderoterapij, vsak drugi ali tretji dan!). Pred prvim tretmajem maderoterapije se s stranko opravi predstavitveni termin, kjer se stranki pobližje predstavi maderoterapijo, opravi pregled in analizo celulita ter problematičnih predelov, stranka pa izpolni vprašalnik oziroma evidenčni karton. Več o sami maderoterapiji si lahko preberete na http://freia.si/2019/02/19/maderoterapija/ .

TRAJANJE: od 30 – 60 minut (odvisno od predelov, ki jih tretiramo)

CENA: od 30 € naprej

 

 

AUTHOR

admin

All stories by: admin