Kaj je mineralna terapija z magnezijem?

Posted: avgust 9, 2018 By:

Thalionova mineralna terapija: OBLOGA Z MORSKIM MAGNEZIJEM

Predstavljamo vam ekskluzivni intenzivni program s 100 % morskim magnezijem, katerega učinkovitost je dokazana z analitično študijo o fizioloških koristih. Obloge so 100 % naravne iz morske vode s posebno formulo, ki zagotavlja direkten prehod skozi kožo, tako se izkoristijo vse prednosti magnezija.

UČINKI MINERALNE TERAPIJE

Z Mineralno terapijo lahko postopno napolnimo telo z zadostno količino magnezija. Mišice za sproščanje potrebujejo magnezij, tako se spočijejo kar posledično vpliva na celotno telo. Zmanjšajo se krči in bolečine v mišicah, kakor tudi psihične napetosti. Koža pa po tretmaju ostane mehka in voljna.

Tretma je primeren za vsako odraslo osebo brez kontraindikacij. Posebej pa ga priporočamo:

  • v primeru fizičnega ali čustvenega stresa in prenapornega dela,
  • športnikom,
  • starejšim osebam,
  • in v primeru enolične ter nepopolne prehrane ali v času diet.

MAGNEZIJ
Magnezij je mineral, ki je dnevno prisoten v več kot 300 metaboličnih procesih in odgovoren za pravilno delovanje našega telesa. Pomembno je vključen v procese izgradnje kosti in zob, mišične sprostitve, zdrave kože, oskrbe z energijo, pravilnega delovanja hormonov, vpliva pa tudi na srčni ritem. Prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Pomaga pri tvorbi energije in izgorevanju maščob. Znižuje raven holesterola v krvi, zadostna količina prispeva k sintezi beljakovin.Pomanjkanje tega bistvenega minerala je prisotno pri 68 -75 % vse populacije. Posledice njegovega pomanjkanja se kažejo kot motnje spanja, utrujenost že pri manjših naporih, jutranja utrujenost, razdražljivost, glavobol, tesnoba, tiščanje v prsih, mišični krči, mravljinčenje, depresija, visok krvni tlak, tresenje vek …

 

 

Magnezija naše telo ne proizvaja samo, temveč ga vanj vnašamo s prehrano:

  • s prehranskimi dopolnili, kot je Thalion 100 % morski magnezij v kapsulah,
  • preko kože v obliki razpršila – Thalion 100% morski magnezij
  • ali z mineralnimi terapijami z magnezijevimi oblogami.

 

 

Potek tretmaja v našem salonu: Najprej na določen predel telesa nanesemo piling, ki ga vmasiramo in nato obrišemo. Nadaljujemo s krajšo masažo z magnezijevim oljem. Po končani masaži na predel telesa, ki smo ga določili nanesemo oblogo z morskim magnezijem in ga zavijemo v plastično folijo. Tako pustimo stranko ležati 15-20 minut. Po preteklem času, stranki odstranimo folijo ter jo obrišemo z mokro brisačo. Kot zaključek na telo nanesemo produkt za vlaženje in hranjenje kože.

Za več informacij dobrodošli v našem studiu!

AUTHOR

admin

All stories by: admin